Ochrana osobních údajů zákazníků www.ALUROOM.cz

Toto prohlášení o ochraně osobních údajů se týká a vztahuje pouze na webové stránky www.ALUROOM.cz a jeho internetový obchod ALUROOM.CZ (dále jen "ALUROOM").

Provozovatel ALUROOM fyzická osoba Roman Lhota - IČO 16400551 shromažďuje některé osobní informace, které jsou specifikovány níže, a to pro své vlastní potřeby nebo potřeby nezbytné pro uskutečnění poptávek zboží a obchodních smluv vzniklých při provozování internetového obchodu a webových stránek www.ALUROOM.cz nebo závazků provozovatele, které převzal při poskytování služeb, pro rozvoj nabízených služeb, zdokonalení ovladatelnosti obchodu, zjednodušení procesu nákupu, informování atd.

ALUROOM neshromažďuje žádné citlivé osobní údaje vypovídající o majetku a majetkových poměrech, národnostním, rasovém nebo etnickém původu, politických postojích, členství v politických stranách atd. Při uchovávání osobních údajů dodržujeme Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a souvisejících.

Jaká osobní data shromažďujeme?
ALUROOM shromažduje pouze data nutná k uskutečnění poptávky zboží a plnění kupní smlouvy uzavřené zákazníkem v internetovém obchodě www.ALUROOM.cz a jedná se o následující:

  • Jméno a příjmení (u firmy obchodní jméno nebo firmu a IČ, příp. DIČ)
  • Dodací adresa
  • Fakturační adresa
  • E-mail
  • Telefon

Prohlášení:
ALUROOM se zavazuje k tomu, že nebude svěřená osobní data, popsaná v předchozím odstavci poskytovat třetí osobě pro komerční nabídku nesouvisející s internetovým obchodem www.ALUROOM.CZ bez souhlasu vlastníků těchto dat. ALUROOM se dále zavazuje k tomu, že na základě písemné žádosti zákazníka i bez udání důvodu, jeho osobní data vymaže z databáze.

Pokud dojde k převodu vlastnických práv nebo pronájmu tohoto internetového obchodu jiné fyzické či právnické osobě, veškerá získaná data přejdou do užívání novému vlastníkovi nebo nájemci za stejných podmínek, přičemž je nový vlastník vázán dodržováním tohoto prohlášení o ochraně osobních údajů.

Tyto podmínky vstupují v platnost dne 20.února 2014

Tyto podmínky vydává výše uvedený provozovatel www.ALUROOM.cz

Co Vám nabízíme?

Rolety venkovní

Žaluzie - interiérové i venkovní

Garážová vrata

Markýzy

Hliníkové parapety

Slunolamy a hliníkové okenice

Hliníkové brány, branky a ploty

Hliníkové zábradlí

Hliníkové fasády

Hliníková okna a dveře Heroal

Interiér - lišty, plechy, rámečky

Interiérové doplňky a obrazy

Květináče a zahradní nábytek

Hliníkové plechy, lišty a profily

Ostatní hliníkové výrobky:

PRÁŠKOVÁ LAKOVNA

KALKULACE PARAPETŮ

KALKULACE PARAPETŮ

Rychlý kontakt


Telefon: +420 602 550 542
E-mail: info@aluroom.cz

Aktuality

Hliníkové pergoly - bioklimatické

HLINÍKOVÉ BIOKLIMATICKÉ PERGOLY - nové AKČNÍ CENY pro zimu a jaro 2019 - AKCE!Hliníkové bioklimatické zahradní pergoly - zahradní přístřešek pro náročné. Tento druh speciálních hliníkových pergol je i...

Číst dál

PF 2019

PF 2019 - přejeme Vám příjemné prožití Vánočních svátků a úspěšný šťastný NOVÝ ROK 2019.  Váš ALUROOM

Číst dál

Nový e-shop s venkovními roletami na míru

Spustili jsme pro Vás nový e-shop s venkovními roletami na míru, který najdete na webu: www.e-venkovni-rolety.cz. Jedná se o zakázkovou výrobu venkovních hliníkových rolet na míru. U každého výrobků...

Číst dál

Facebook

Zadejte Vaší poptávku

Vaše jméno (*)
Neplatný vstup
Napište Váš email (*)
Neplatný vstup
Vaše telefonní číslo
Neplatný vstup
PSČ místa realizace
Neplatný vstup
Jak Vás máme kontaktovat?
Neplatný vstup
O jaký produkt máte zájem?
Neplatný vstup
Doplňující informace
Neplatný vstup
Opište text (*) Opište text   Obnovit
Neplatný vstup

Souhlas je povinný